Leer werken met de sterren

Met als extra bonus een luxe high tea !

*    *     *     *     *

Schrijf je in vóór 11 september en krijg een unieke sterrenkorting !

Tekst tekst tekst

Mars hoort bij het dierenriemteken Ram. En Ram is het eerste van de twaalf tekens die we hier, in het westen, in de astrologie hanteren. Ram is het teken van de lente, verbonden met het oosten van het leven. Daar waar de zon opkomt, waarmee een dag begint.
Alles gaat in knop in de mars periode en je ziet de natuur per dag groeien, blij dat de koude en daarmee de stilte van de winter, het noorden, is verdwenen.
Vuur is wat we nodig hebben om een nieuw seizoen op te laten bloeien en Mars vertegenwoordigt dan ook uitgaande vuur energie.
Als je weet dat rammen met elkaar het gevecht aangaan en doorvechten tot er een van de twee daarbij om het leven komt dan kan je bedenken dat Mars zich prima op zijn plek voelt bij het teken Ram.
Mars is de meest robuuste planeet van allemaal en gaat over mannelijke principes als macht en seksualiteit. Met Mars is er altijd sprake van tumult. Mars gaat ook over wat voor werk je kiest en waarom.
In de oudheid aanbad men deze robuuste planeet om zijn strijdlust, zijn moed en kracht.
Mars vertegenwoordigt eigenschappen als moed, levendigheid, vertrouwen, integriteit, positivisme, optimisme en een sterke zelfexpressie.

Aanbieding 1

Aanbieding aanbieding aanbieding.

Email adres

info@cpcoaching.nl

Bel Kaatje

+31 (0)6 502 087 77

Aanbieding 1

 

Wie is Kaatje?   

Mijn naam is Caroline Post en sinds mijn jonge jaren noemt men mij Kaatje.   

Lang heb ik als catering  Kaatje de innerlijke mens op talloze filmsets verzorgd. “als mensen van binnen tevreden zijn dan merk je dat van buiten”.
Gaandeweg  is mijn interesse verschoven van letterlijk voeden naar geestelijk voeden. De mens in al zijn complexiteit is ontzettend boeiend, daar raak je niet over uitgeleerd. Daarnaast  kwam mijn nierfalen in een levensbedreigend stadium. Dat heeft me een kostbaar inzicht gegeven; dat lichaam en ziel wel degelijk samen kunnen. Praktisch en spiritueel. Na een zeer geslaagde niertransplantatie ben ik nog gepassioneerder geworden om anderen te laten zien dat hoofd en hart verenigd kunnen worden wat tot dat heerlijk ‘genieten” leidt.

Sinds 2009 heb ik een succesvolle healing & coaching praktijk in Amsterdam. 

Alle ervaring en feedback  van klanten hebben geleidt tot het mentaal APKaatje. Hierin komen al mijn expertise,  levenservaring en helende gaven samen. Ik bied je sessies aan die bij de snelheid van het bestaan van vandaag passen. Geen ellenlang traject maar in 3 stappen, in drie sessies,  bij je mooie zelf.

De meest onderschatte APK, de mentale onderhoudsbeurt. Of het nu slecht met je gaat of best goed…
Caroline is nuchter, energiek, grappig en gezellig. Dat maakt een bezoek aan haar fijne praktijk heel ontspannen. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en ik ging compleet ontspannen en vol goede moed de deur uit na mijn mentale APK. Dikke vette leerzame aanrader!

Sanne (41)

Styliste, fotograaf

Caroline geeft inzicht in alle perspectieven en motieven die zich rondom jou bewegen, om zo tot een helder beeld te komen. Een bewustzijn waar je niet altijd alleen kan komen: Caroline is er voor mij.

Ondanks dat ik een mens ben die veel voelt voor de energieën van het grotere geheel, heb ik erg veel moeite met de vele ‘spirituele’ praktijken die ons om de oren worden geslingerd. Caroline weerhoudt zich van dit laatste, en werkt juist vanuit de pure hogere energie waardoor de werking snel tot je komt.

Elvire (25)

Kunsthistoricus

Caroline ontvangt je met een hele warme, persoonlijke stijl en is uiterst ervaren en vaardig om je met allerlei vragen te coachen, te adviseren en op weg te helpen.

Eerst twijfelde ik nog om met coaching te starten, ik dacht dat mijn carrière, mijn vriendschappen, (familie)relaties e.d. met wat discipline en uitzoekwerk vanzelf wel weer op de rit zouden komen, maar zelf overzie je de dingen soms niet altijd, als je er middenin staat. Dus hoe blij was ik met de coaching van Caroline: ze stelde de juiste vragen, gaf overzicht en wist in een mum van tijd tot de kern te komen. Kortom, bij Caroline ben je in goede handen.

Rogier (44)

Mediator, schrijver

Aanbieding 2

tekst

Wil je liever direct direct contact opnemen? Mail me of bel me 🙂

Email adres

info@cpcoaching.nl

Bel Kaatje

+31 (0)6 502 087 77

CP Coaching

Copernicusstraat 35-HS, 1098 JD Amsterdam