Kaatjes Blog

Barts Boekje

Leuk dat je dit leest!

Hoe leuk is het als je gevraagd wordt te schrijven voor een site. Dit keer was het Bart’s Boekje. Reishoroscopen voor 2021.
Wil jij weten wat jouw horoscoop zegt, wanneer je het beste kunt of niet kunt reizen kijk dan op: https://www.bartsboekje.com/categorie/horoscoop/.  

Jawel! Je allereigenste Giga-Grote (nogal te gekke, al zeggen we het zelf) Reis-Jaarhoroscoop is hier! 2021, here we go! En wel met een gids dwars door de dierenriem heen, met een focus op al jouw persoonlijke highlights en reisplannen in 2021. Immers: het staat in de sterren geschreven en dan is het zo.

Zelfs als we thuis blijven. Dat is het mooie van de sterren:  alles wat daarin beschreven staat, kun je vertalen naar bankhangen met een inspirerende reisfilm of -boek. Al hopen wij en de sterren dat het snel weer als vanouds zal zijn natuurlijk.

Deze Reis-Jaarhoroscoop werd speciaal voor Barts Boekje ontwikkeld, geschreven en geïllustreerd en daar zijn we zelf  – nogal – content over. Enjoy!

 

https://www.bartsboekje.com/de-grote-barts-boekje-reis-jaarhoroscoop-2021-is-hier/

 

 

Dankbaar

Ik verwelkom je graag bij een mentaal APKaatje!

Ik ben buitengewoon dankbaar voor mijn helende gaven en voor mijn beëdiging tot healingmedicinecarrier. Beëdigd om te mogen healen naar eigen inzicht met de twaalf oeroude Siberische Sjamanistische methoden die gebruikt werden door Sjamanen in Siberië. Al jong gefascineerd door cijfers en sterren is het niet verwonderlijk dat ik astrologie en numerologie ben gaan doen. Van mijn leraressen Marjolijn de Jong (astrologe) en Marijke Tierie (numerologe, medium, paragnost en astroloog) heb ik veel geleerd over sterren en cijfers. Maria Riemen leerde me om rechtstreeks met ‘boven’ in contact te staan en te blijven. Ik heb vele leraren op mijn pad en ze zijn stuk voor stuk grote voorbeelden. Bij expertise kan je lezen wat ik nog meer heb gedaan en ik verwelkom je graag voor een Mentaal APKaatje.