Ben je helemaal overtuigd?

Ben je helemaal overtuigd? Of wil je het er liever toch eerst nog even over hebben? Geen probleem! Neem contact met mij op en we bespreken het of plannen een intakegesprek. Gebruik het formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Liever zelf bellen? Bel dan +31 (0)6 50 20 87 77.

Bel Caroline - MentaalAPKaatje - Post

+31 (0)6 502 087 77

Praktijk

Copernicusstraat 35-HS, 1098JD Amsterdam

“Het heeft me iets gebracht waar ik lang naar op zoek was. Rust en acceptatie; echt super fijn.”

Krista (39)

Kapster

Contactformulier

Praktijk in de Stad

Dit is mijn thuisbasis -- mijn praktijk in de stad.

Praktijk in de Bossen

Dit is mijn praktijk in de bossen -- een groot pand waarin ik mijn praktijkkamer (kamer 20) heb. Hier kunnen wij omringd door de bomen en in alle rust werken.

Caroline (Kaatje) Post

Wie is Kaatje?

Mijn naam is Caroline Post en men noemt mij Kaatje.

Nieuwsgierig ben ik heel jong al diverse wegen ingegaan. Het heeft me veel levenservaring gebracht. 33 Jaar geleden begon ik mijn eerste bedrijf. Catering bij filmopnamen. Heerlijk om voor veel mensen te koken en het iedereen naar de zin proberen te maken. Ik ben een echt mensenmens en mijn interesse in de psyche en spiritualiteit deed mij vele opleidingen en trainingen volgen, zowel praktisch als spiritueel. Ik heb geweldige leraren gehad en ben dankbaar voor mijn ontdekte helende gaven. In 2009 begon ik een healing & coaching praktijk. Als gecertificeerd coach en be√ędigd sjamanistisch healer.