Wat is het mentale APKaatje?

EEN fijne ‘RESET’ VAN JE SYSTEEM

Een mentaal APKaatje is een combinatie van healing, coaching en advies door Caroline op geheel eigen-wijze vormgegeven. In drie efficiënte stappen werk ik met jou aan een omvorming van jouw systeem. Elke stap eindigt met een healing. Al na de eerste stap ervaar je resultaat. Met een hernieuwd perpectief voel je je gelijk lichter en vrolijker; ongeacht de omstandigheden.

Hoe werkt het mentale APKaatje?

Geen langdurig traject maar in drie stappen een volledige update van je mogelijkheden. Tijdens de sessies van het mentaal APKaatje gaan we aan de slag met jouw kijk op de wereld. Waar jij tegenaan loopt, wat je fijn vindt en wat je dwars zit. 

Ben je te druk? Oververmoeid? Verdrietig? Gefrustreerd omdat het niet gaat zoals je wilt? Vliegt de tijd en vergeet je te genieten? Dan is een mentaal APKaatje wellicht iets voor jou!

Hoe weet ik of het mentale APKaatje bij mij past?

  • Je hoofd zit vol, je kan je niet concentreren.
  • Je bent uit balans.
  • Je hebt moeite keuzes te maken.
  • Je reacties zijn heftiger dan je zou willen.
  • Je zit in een patroon waar je graag uit wilt.
  • Je vergeet te genieten.

Makaro Numerologie

Klik hier voor meer uitleg!

Coaching

Klik hier voor meer info!

Sjamanistische Healing

Klik hier voor meer uitleg!

Makaro Numerologie

Door middel van de Makaro numerologie laat ik je zien waar je talenten zitten en we bespreken de daarbij behorende valkuilen. Een snelle schets van de perioden van je leven. Met een bespreking van je zielsnummer. (Mocht je willen dan mag je de nummers van je partner, kinderen, vrienden of familie ook meenemen.)
Door planeten te verbinden met jouw geboortecijfers krijg je snel een helder en nauwgezet beeld van de rol in je leven, hoe je je verhoudt tot de buitenwereld, je ouders en vooral je mogelijkheden om je geluk te vinden.

Coaching

Door middel van coaching, counseling en opstellingenwerk gaan we met de verkregen inzichten van jouw mooie nummers aan de slag om te kijken welke patronen er zich voordoen en hoe we die om kunnen vormen zodat ze vóór je gaan werken of welke weg mogen. Ik bied je tal van inzichten waarmee je je kijk op de wereld verandert, en je barrières die je afhouden van geluk voor jezelf weg kan halen.

Sjamanistische Healing

Healing; we zijn er nog niet aan gewend maar hiermee wordt je energie gereinigd – wat je gelijk lichter maakt in je hoofd en je je meer met de aarde verbonden voelt – zodat zorgen en angst wegvallen en je in staat wordt gesteld te gaan genieten. Oude vastgeroeste problematiek wordt weggenomen, familiebanden versterkt of juist verzwakt en je hoofd wordt ‘leeg’gemaakt. Je voelt je direct anders. Bij elke healing die ik bij jou doe, wordt ook je zelfhelende vermogen geactiveerd.

Ik ben beëdigd healer volgens oeroude Siberische methoden, aangepast aan deze snelle tijd, die prachtige omvormingen teweeg brengen. Je energie krijgt een boost. Daarnaast mag ik helen volgens Claritaes Essentiae, een mooie toevoeging.

Sjamanisme is de oudste en krachtigste spirituele levenswijze en helingsmethode die de mensheid kent. De hedendaagse psychologie komt voort uit dit oeroude Sjamanisme. In onze moderne samenleving omarmen steeds meer mensen het Sjamanisme als een moderne en praktische spirituele levenswijze: leven in harmonie met jouw ware natuur.

Bron: definest.nl, 2019

De 3 stappen van een volledig MentaalAPKaatje

50 euro korting bij betaling in één keer!

Sap 1: Aangenaam

In de eerste stap richten wij ons op een aangename manier op het verkrijgen van inzicht in jou — wie ben je, wat je talenten zijn – de daabij behorende valkuilen – hoe je reageert op de buitenwereld en wat je nodig hebt om het je makkelijker te maken. 

GRATIS Intake

Sessie 1
2,5  uur

10% korting voor het totaal mentaal APKaatje van 3 keer

Stap 2: Praktisch

Nu het je lukt om anders met de buitenwereld om te gaan, gaan we aan de slag met hoe jij je leven (opnieuw) in wil richten. Je leert weer dromen en hoe je intentie te zetten en er naar leven. 

GRATIS Intake

Sessie 2
 2,5  uur

10% korting voor totaal MentaalAPKaatje van 3 keer

Stap 3: Kompleet

Na twee sessies gaan we aan de slag om de systeem verandering die ingezet is, kompleet te maken. Je kan alleen met je gedachten geen omvorming bereiken maar wel door je hele systeem te resetten. Afhankelijk van de omstandigheden kan de werkwijze daarvoor per persoon verschillen.

GRATIS Intake

Sessie 3
2,5 uur

10% kortiung voor totaal MentaalAPKaatje van 3 keer

Alle producten & diensten van Caroline Post MentaalAPKaatje

APKaatje sessie 2,5 uur

Inclusief healing, uitgebreide coaching en planetaire numerologie bel voor meer info

coaching sessie van 1,5 uur

planetaire caro-numerologie, coaching op mogelijkheden, systemisch werken of droomsessie.
bel voor meer info 0650208777

Online sessie 1 uur

coaching, opstellingenwerk, patronen doorbreken en dromen weer mogelijk maken. Bel voor meer info 0650208777

Gun jezelf een komplete verwennerij: een VIP Dagsessie

Wil jij het liefst een dag lang het middelpunt van al mijn aandacht zijn en dat wij een dag lang samen 100% aan jou en alleen jou werken? Tijdens een VIP-dag werken wij van 10 tot 5 uur. We doen het volledige Mentale APKaatje, inclusief  iets lekkers bij de koffie, een heerlijke lunch en een mini high tea. bel voor meer info 0650208777

Healing sessie 1,5 uur
Bel voor een gratis Intake Gesprek

Hierin kijken wij samen wat bij jou past en of je een volgende stap wil zetten.

Mini-Makaro voor jezelf, een ander of je huisdier per e-mail

Al voor 47,00 heb je een kort overzicht van je cijfers of die van een ander, van je partner, van je kind, of van je huisdier. Je soulnummer, je pad nummer, je ascendant, je zon en je maan beschreven en/of verteld. Je ontvangt zo'n mini Caro-numerlogie via je e-mail of een filmpje. Jouw keuze.

Training planetaire Caro-numerologie

De Caro-numerologie training is een groepstraining waarin jij je de technieken van de planetaire numerologie eigen zult maken. De groepstraining (min 4 , max 8 personen) omvat 4 dagdelen en kost 110 euro per dagdeel, inclusief een gezellige en heerlijk lunch (als het een ochtend betreft) of hightea (als het een middag betreft). Stuur me een berichtje voor de data of als je al een groep hebt, kunnen we samen passende tijden en data afspreken.

  • 99% van de klanten gaat tevreden weg! 99% 99%

Neem contact op

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Laat je e-mail graag achter en ik stuur je regelmatig aanbiedingen, gratis webinars en meer info. Je kan je altijd weer uitschrijven. 

Wil je liever direct zelf contact opnemen? Gebruik dan de gegevens hieronder.

Bel Caroline - Mentaal APKaatje

+31 (0)6 502 087 77

Praktijk in de Stad

Copernicusstraat 35-HS, 1098 JD Amsterdam

Praktijk in de Bossen

Crailoseweg 116 (De Trappenberg: K20), 1272EX, Huizen

Praktijk in de Stad

Dit is mijn thuisbasis -- mijn praktijk in de stad.

Praktijk in de Bossen

Dit is mijn praktijk in de bossen -- een groot pand, de Trappenberg, waarin ik mijn praktijkkamer (kamer 20) heb. Hier kunnen wij omringd door de bomen en in alle rust werken.