Werken met de sterren

DIY Astrologische Numerologie

De Makaro-methodiek is een vorm van numerologie die afwijkt van de bestaande numerologiën en geven een prachtig overzicht van jouw mooie leven. Van je mogelijkheden en talenten, je ouders en je verloop van je leven in grote lijnen. Het zijn slechts ingrediënten, aan jou wat je ervan maakt! Hoe fijn is het je ingrediënten te kennen. We kunnen soms zo zoekend zijn!

Het is ook mogelijk om het zelf te leren toepassen!
Er zijn cursussen van 4 avonden voor minimaal 4 personen en  maximaal 8, waarbij je de grondbeginselen leert om zelf mensen te kunnen duiden volgens de Makaro-methodiek. Het geeft direct inzicht in personen en hun relaties.

Hoe leuk is het om je kinderen te kunnen duiden, je ouders of je vrienden, om ze zo nog beter te kunnen begrijpen of om bevestigd te krijgen wat je intuïtief al voelde en ook om te begrijpen waarom iemand je zo ligt of juist niet.
Bij onze opvoeding krijgen we vaak goedbedoelde en beperkende overtuigingen mee, die maken dat we ons belemmerd voelen om dat geluk te krijgen waarnaar we zo op zoek zijn, die man te vinden die wél leuk is of om het geld te gaan verdienen waarnaar we zo verlangen.
De Makaro-methodiek brengt vaak verrassende inzichten met zich mee, die maken dat je meteen meer moed krijgt en zin in de dag.

Wat is Makaro-methodiek?

Het is een methodiek waarbij we planeten onder de geboortecijfers van mensen en/of dieren zetten.
De verbanden tussen die planeten en het optellen ervan, geven een mooi en interessant overzicht van iemands leven.
Geeft duiding in zijn of haar verhouding tot ouders, talenten, de daarbij behorende valkuilen, en in welke levensfase de persoon zit en wat zijn levensmissie is.
Het is een methodiek die maakt dat je steviger in je schoenen komt te staan. Energieën makkelijker bij anderen kan laten en die mooie inzichten geeft. Het verrijkt je leven en geeft houvast!

Houvast: is dat niet wat we willen! Een beetje weten, voorbereid zijn.

We hechten al sinds mensenheugenis betekenis aan getallen toe. We hebben geluksnummers, verjaardagen die speciaal zijn, lotsgetallen, meestergetallen en symbolische getallen.

Numerologie is een pseudowetenschap, aangezien het niet falsifieerbaar is.
De oorsprong van de getallensymboliek ligt volgens D.J. Struik (wiskundige 1894) al in het stenen tijdperk. Pythagoras heeft veel invloed gehad in de numerologie: “De wereld is gebouwd op de macht der getallen”. Daarnaast is er het Hebreeuwse systeem; de Gabbala en als derde, de fonetische.

De Makaro-methodiek is niet tot deze drie te herleiden. In deze methodiek verbinden we de getallen aan planeten. En de planeten worden weer toegedicht aan de dierenriemtekens van de westerse astrologie.

Makaro methodiek zelf leren of zelf krijgen

Workshop Makaro methodiek

Tijdens de workshop Makaro-methodiek (minimaal 4 maximaal 8 personen) leer je de grondbeginselen van de planetaire numerologie. De workshop duurt 4 uur, kost 150 euro inclusief een heerlijke lunch (na een ochtend) of hightea (na een middag). Stuur me een berichtje voor de data of als je al een groep hebt, kunnen we samen passende tijden en data afspreken.

€ 150,- euro per persoon
incl lunch of hightea

Training Makaro methodiek

De Makaro groepstraining (minimaal 4, maximaal 8 personen) omvat 4 dagdelen en kost 150 euro per dagdeel inclusief een gezellige en heerlijke lunch (na een ochtend) of hightea (na een middag). Stuur me een berichtje voor de data of als je al een groep hebt, kunnen we samen passende tijden en data afspreken.

€ 150,- per dagdeel
Korting van € 50,- bij voldoen van 4 dagdelen in één keer

Online sessie Makaro van 1 uur

In een online sessie Makaro methodiek krijg je een uitgebreid overizcht van je cijfers, je mogelijkheden, je blokkades, je sterke kanten die je in kunt zetten om je leven sterker te maken. De sessie duurt 1 uur en kost € 89,00. U moet de betaling vooraf overmaken.

€ 89,00 online-sessie 1 uur

Mini-Makaro voor jezelf, een ander of je huisdier per e-mail

Al voor € 60,- euro heb je een kort overzicht van je cijfers of die van een ander, van je partner, van je kind, of van je huisdier. Je ontvangt zo’n mini-Makaro per e-mail.

€60,00 voor e-mail consult

Alle producten & diensten van Caroline Post MentaalAPKaatje

APKaatje sessie 2,5 uur

Inclusief healing, uitgebreide coaching en planetaire numerologie bel voor meer info

coaching sessie van 1,5 uur

planetaire caro-numerologie, coaching op mogelijkheden, systemisch werken of droomsessie.
bel voor meer info 0650208777

Online sessie 1 uur

coaching, opstellingenwerk, patronen doorbreken en dromen weer mogelijk maken. Bel voor meer info 0650208777

Gun jezelf een komplete verwennerij: een VIP Dagsessie

Wil jij het liefst een dag lang het middelpunt van al mijn aandacht zijn en dat wij een dag lang samen 100% aan jou en alleen jou werken? Tijdens een VIP-dag werken wij van 10 tot 5 uur. We doen het volledige Mentale APKaatje, inclusief  iets lekkers bij de koffie, een heerlijke lunch en een mini high tea. bel voor meer info 0650208777

Healing sessie 1,5 uur
Bel voor een gratis Intake Gesprek

Hierin kijken wij samen wat bij jou past en of je een volgende stap wil zetten.

Mini-Makaro voor jezelf, een ander of je huisdier per e-mail

Al voor 47,00 heb je een kort overzicht van je cijfers of die van een ander, van je partner, van je kind, of van je huisdier. Je soulnummer, je pad nummer, je ascendant, je zon en je maan beschreven en/of verteld. Je ontvangt zo'n mini Caro-numerlogie via je e-mail of een filmpje. Jouw keuze.

Training planetaire Caro-numerologie

De Caro-numerologie training is een groepstraining waarin jij je de technieken van de planetaire numerologie eigen zult maken. De groepstraining (min 4 , max 8 personen) omvat 4 dagdelen en kost 110 euro per dagdeel, inclusief een gezellige en heerlijk lunch (als het een ochtend betreft) of hightea (als het een middag betreft). Stuur me een berichtje voor de data of als je al een groep hebt, kunnen we samen passende tijden en data afspreken.

  • 99% van de klanten gaat tevreden weg! 99% 99%

Ben je helemaal overtuigd?

Ben je helemaal overtuigd? Of wil je het er liever toch eerst nog even over hebben? Geen probleem! Neem contact met mij op en we bespreken het of plannen een intakegesprek. Gebruik het formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Liever zelf bellen? Bel dan +31 (0)6 50 20 87 77.

Bel Carolina - MentaalAPKaatje - Post

+31 (0)6 502 087 77

Praktijk in de stad

Copernicusstraat 35-HS, 1098JD Amsterdam

Praktijk in de bossen

Crailoseweg 116 (De Trappenberg: K20), 1272EX, Huizen

“Het heeft me iets gebracht waar ik lang naar op zoek was. Rust en acceptatie; echt super fijn.”

Krista (39)

Kapster

Contactformulier

Praktijk in de Stad

Dit is mijn thuisbasis -- mijn praktijk in de stad.

Praktijk in de Bossen

Dit is mijn praktijk in de bossen -- een groot pand, de Trappenberg, waarin ik mijn praktijkkamer (kamer 20) heb. Hier kunnen wij omringd door de bomen en in alle rust werken.