Wie ben jij?

Glorieus Imperfect

Overvloed aan prikkels

Vandaag de dag hoef je niet hoogsensitief te zijn om veel prikkels te ontvangen

We zijn 24 uur per dag bereikbaar, checken continu onze telefoon en zitten massaal op social media. De tijd vliegt voorbij en we komen elke dag uren tekort. De media overvoeren ons met nieuws en drama uit de hele wereld. Ons eigen verhaal kan hierdoor groter worden dan het eigenlijk is. Er lijkt soms geen uitweg meer. Dat kan er voor zorgen dat je van je mooie zelf ‘wegdrijft’. Je lijkt niet meer bezig met wat jij wilt en kan. En al helemaal niet met waar jij gelukkig van wordt. Je begint steeds heftiger te reageren op de buitenwereld. Je werk gaat minder, je valt uit tegen je kinderen en je relatie kwakkelt…

Belemmerende gedachten een overtuigingen

 Maar al te vaak zijn we ongemerkt belemmerd in onze gedachten. Als gevoelens van angst, jaloezie, boosheid, verdriet en venijn de overhand krijgen dan voelt de wereld niet meer aangenaam.

Tijd voor een APKaatje.

Liefde en angst

Eigenlijk zijn er maar twee emoties: liefde en angst. Alle kortstondige emoties zijn onder te brengen onder deze twee. Het is verbazingwekkend hoe we vaak moeiteloos blijven hangen in een uit angst voortkomende emotie als jaloezie, boosheid of verdriet. Het kan de oorzaak zijn van psychische klachten die ook lichamelijk kunnen worden. Lichaam en geest ineen. Laten we kiezen voor LIEFDE.

Je kan wel een reset gebruiken

Het mentale APKaatje is voor iedereen die een reset kan gebruiken van wie hij of zij is, wat je mogelijkheden zijn en hoe je snel positiever en gelukkiger in het leven kan gaan staan, ongeacht de omstandigheden.

Je bent uit balans

Zijn je reacties heftiger zijn dan je zou willen, ‘vind’ je steeds vaker iets van een ander en maakt dat je ongelukkig? Je staat niet meer met plezier op. Als je om wat voor reden ook uit balans bent en je zo snel mogelijk handvatten wilt zodat je weer verder kan. Want dat is de bedoeling; dat we genieten van het leven, ongeacht wat het leven voor je in petto heeft!

Je zit vast in een patroon

 Wanneer je overprikkeld raakt ben je sneller vermoeid, je gaat allerlei klachten ontwikkelen, fysiek en mentaal en kan niet meer goed functioneren. Je vlucht weg voor je kern. Je bent daardoor minder in staat er te zijn voor jezelf en voor anderen. Hoe langer we uitstellen om ermee aan het werk te gaan, hoe hoger de drempel wordt.

R
Je raakt weer in balans
R
Je wordt je mooie prachtige zelf
R
Je voel je vrijer
R
Je breekt barrières af
R
Je werkt aan je innerlijke zelf

Wanneer doe je een mentaal APKaatje?

 

Mijn APKaatje heeft mijn relatie definitief in een positief vaarwater gebracht.

Voor mij zit er een enorm toegevoegde waarde in hoe Caroline de samenhang der dingen verwoordt en helemaal toespitst op mijn persoon. Alles klopt: wat zij zegt, ben ik. Geen hocuspocus, haar analyse past naadloos op mij, mijn levensfase en mijn levenssituatie. Het heeft een ommekeer in mijn leven gebracht op precies het goede moment.

Ellen

Communicatie expert

De healing geeft boodschappen mee die op dat moment misschien niet eens zo relevant lijken te zijn, maar die later altijd enorm waar en waardevol blijken te zijn.

Gijsje

Creator

Ben je helemaal overtuigd?

Ben je helemaal overtuigd? Of wil je het er liever toch eerst nog even over hebben? Geen probleem! Neem contact met mij op en we bespreken het of plannen een intakegesprek. Gebruik het formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Liever zelf bellen? Bel dan +31 (0)6 50 20 87 77.

Bel Caroline - MentaalAPKaatje - Post

+31 (0)6 502 087 77

Praktijk

Copernicusstraat 35-HS, 1098JD Amsterdam

“Het heeft me iets gebracht waar ik lang naar op zoek was. Rust en acceptatie; echt super fijn.”

Krista (39)

Kapster

Contactformulier

Praktijk in de Stad

Dit is mijn thuisbasis -- mijn praktijk in de stad.

Praktijk in de Bossen

Dit is mijn praktijk in de bossen -- een groot pand, de Trappenberg, waarin ik mijn praktijkkamer (kamer 20) heb. Hier kunnen wij omringd door de bomen en in alle rust werken.