Wie is Kaatje?

caroline (Kaatje) Post

Caroline (Kaatje) Post

Leuk dat je dit leest!

Ik ben Caroline Post, maar iedereen noemt me Kaatje.

In Mentaal APKaatje komen mijn expertise, levenservaring en helende gaven samen. Ik bied je sessies aan die bij de snelheid van het bestaan van vandaag passen. Geen ellenlang traject maar een zingevende verandering in drie stappen, in drie sessies, in drie maanden. Een nieuwe en mooie kijk op jezelf en jouw potentie. Ik bied jou de hulpmiddelen om je prachtige zelf te (her)ontdekken en op te bloeien.

 

%

99% van de mensen gaat krijsend van vreugde de deur uit!

Dankbaar

Ik verwelkom je graag bij een mentaal APKaatje!

Ik ben dankbaar voor mijn leven en mijn helende gaven. Voor mijn beëdiging tot healing-medicinecarrier. Super gaaf om te mogen healen volgens de twaalf oeroude Siberische Sjamanistische werkwijzen die gebruikt werden door Sjamanen in Siberië, aangepast aan deze tijd.
Zonder mijn begaafde leraren had ik nooit mijn potentie kunnen ontwikkelen.
Bij expertise kan je lezen wat ik nog meer heb gedaan.

Expertise

Sociale psychologie

Komt ook nog.

Coach-opleiding

Komt nog.

vergevingscoach opleiding

Komt nog.

Systemisch werken

Komt ook nog.

planetaire numerologie

Komt nog.

Astrologie

Komt nog

Masterclass NLP

Komt nog.

conflicthantering opleiding

Komt nog

Ben je helemaal overtuigd?

Ben je helemaal overtuigd? Of wil je het er liever toch eerst nog even over hebben? Geen probleem! Neem contact met mij op en we bespreken het of plannen een intakegesprek. Gebruik het formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Liever zelf bellen? Bel dan +31 (0)6 50 20 87 77.

Bel Carolina - MentaalAPKaatje - Post

+31 (0)6 502 087 77

Praktijk in de stad

Copernicusstraat 35-HS, 1098JD Amsterdam

Praktijk in de bossen

Crailoseweg 116 (De Trappenberg: K20), 1272EX, Huizen

“Het heeft me iets gebracht waar ik lang naar op zoek was. Rust en acceptatie; echt super fijn.”

Krista

Contactformulier

Praktijk in de Stad

Dit is mijn thuisbasis -- mijn praktijk in de stad.

Praktijk in de Bossen

Dit is mijn praktijk in de bossen -- een groot pand, de Trappenberg, waarin ik mijn praktijkkamer (kamer 20) heb. Hier kunnen wij omringd door de bomen en in alle rust werken.